Človek, ktorí ti ublížil neni hoden tvých sĺz.=(

TESTY

Koho ti priradí osud?!?

21. července 2008 v 11:28 | Izzynka
1. Jak vypadá tvůj perfektní účes?
a) Dredy! Stylové a divoké!
b) Na tohle nedávám pozor
c) Dlouhé vlasy, případně s velkým objemem, bláznivé a barvené!
d) Dlouhé, vyhlazené vlasy jsou prostě super
2. Kterou část tvého těla shledáváš nejpěknější?
a) moje nohy
b) moje oči
c) jsem prostě totálně sexy
d) moje prsty
3. Co je tvá oblíbená hudba?
a) Snoop Dogg, baby! Hip hop je můj způsob života!
b) Enter Shikari! Musí to být prostě úplně hlasité!
c) Poprock a rock! Trochu kytar, báječné melodie.

d) Lepší kytarová práce
4. Přátelé mě shledávají …
a) Cool a sexy
b) Trochu ostýchavou, ale vtipnou
c) Velmi energetickou
d) Uvolněnou
5. Můj vysněný kluk je…
a) Tvrdohlavý
b) Vtipný
c) Stylová ikona
d) Pan cool
6. Můj nenáviděný předmět ve škole je…
a) Fyzika
b) Matika
c) Francouzština
d) Němčina
7. Ve volném dnu …
a) jdu k mojí kámošce
b) jdu nakupovat
c) vyhledávám termíny koncertů
d) jdu na párty
8. V letních dnech nosím
a) Něco super sexy. Mini sukni, pěknou halenku
b) Džíny a tílko
c) Z mé vlastní kreace
d) Sukni s balerínami
Nejčastěji A: Tom
Nejčastěji B: Gustav
Nejčastěji C: Bill
Nejčastěji D: Georg
TOM
Pouští hip-hop ještě o něco hlasitěji a vezmě tě klidně na nějakou dobu do koupelny, neboť Tom je opravdový "zabiják žen". Trochu vybíravý tenhle kluk, ale velmi věrný, když se jednou do tebe zamiluje.
GUSTAV
Nemusíš mít oblečené skvělé džíny, protože pro Gustava je především důležitý charakter. Je šašek kapela a není ostýchavý proti komickým hláškám a vtipům. Bude to zábava, to ti slibujeme.
BILL
Hledej už několik trendy bot k běhání, protože když půjdeš s Billen ven, můžeš očekávat dlouhé nakupování na cool bulvárech světa. Vyhledej bláznivý outfit a bav se u němčiny a angličtiny. Francouzština nemá totiž rád.
GEORG
Čas na párty. Ano, žádné romantické jídlo pro Georga, ale cool párty a vtipná setkání. Kdo s Georgem cestuje, může se lépe vyspat...
Zdroj: tokiohotel-mina.blog.cz

Dokazes Pochopit Priatelov?

20. července 2008 v 14:18 | Izzynka
1. Ak by si mal/a nejakym sposobom zobrazit smutok, ako by vyzeral?
a) Male uplakane babätko, ktore nedostalo, co chce. (2)
b) Cierna farba alebo nieco s nou spojene... (3)
c) chalan alebo baba shlavou v dlaniach. (1)
2. Tvoj/a najlepsi/sia kamarat/ka sa nedostane sa jazykovy pobyt do zahranicia so stipendiom, na ktory sa velmi dlho pripravoval/a. Potrebuje sa ti vyrozpravat. Ako zareagujes?
a)Sadnem si k nemu/nej a poviem mu/jej, ze buduci rok to urcite vyjde a dostanesa tam (2)
b) Najlepsie bude, ak si spolu niekam vyrazime, a tym padom nato nebude mysliat. (3)
c) Vysvetlim mu/jej, ze nie je vsetko dostat sa na jazykovy pobyt a ze su na sveteaj lepsie veci. (1)
3. Predstav si, ze si prides sadnut do podniku na nejaku kavu a zhodu okolnosti o dva stoly dalej sedi oproti tebe nietko, kto sa vyhyba tvojmu pohladu. Co si pomyslis?
a) Asi som mu zjavne nesympaticky/a (3)
b) Asi vie nieco, co sa tyk mna, a ja o tom neviem (1)
c) Nevie, ci sa moze na mna pozerat, preto radsej uhyba pohladom. (2)
4. Tvoja laska sa snazi robit robotu navyse, ktoru robit nemusi, ale pritom jurobi a este sa ti na to aj stazuje...
a) -snazis sa zistit, preco to robi. (2)
b) Otvorene jej povies, co by si robil/a na jej mieste ty. (3)
c) Popravde ti s tym stazovanim lezie pekne na nervy. (1)
5. Mas mnoho priatelov a casto si spolu vyrazite niekam von, ale v poslednej dobre si si zacal/a vsimat, ze sa ti nielenze niektori z nich stazuju, ale aj stale melu o tom istom. Ako sa zachovas?
a) Uz ti to lezie na nervy, tak nasilu zmenis temu konverzacie. (2)
b) Uprimne sa snazis dotycnej osobe naznacit, ze ti to vadi. (1)
c) Rozhodnes sa obmedzit s tymto clovekom stretavky. (3)
6. Myslis si, ze len ludia mozu mat zlu naladu, alebo aj napriklad zvierata prezivaju emocie?
a) Podla mna urcite nie, to je len mylna predstava toho, kto ma nejke zviera. Ved predsa zvierata nemozu mat problemy ako my, ludia (2)
b) Mozno aj ano, ale asi nie vsetky, iba tie inteligentnejsie. (3)
c) Urcite ano. Ved aj moj domaci milacik ma hocikedy zlu naladu, alebo je smutny. (1)
6 az 9 bodov
Mas jednu velmi dobru vlastnost, a tou je empatia. Tvoji priatelia a kamarati maju k tebe skutocnu doveru a maju na to padny dovod. Mozu sa ti so vsetkym zdoverit. Ked niekoho nieco trapi, ihned to na nom spoznas. Vies, cosi mozes ku kazdemu dovolit, ako druhemupomoct, a takisto aj to, ako niekoho potesit. Super a gratulujeme!
10 az 14 bodov
Je pravda, ze vies kedy tvojich priatelov a vobec ludi okolo teba nieco trapi. Ale namiesto toho, aby si s nimi tiesil/a danu situaciu a dany problem, snazis sa, aby na problem zabidli - zavolas ich von na diskoteku a myslis si, ze je to vyriesene. Mysli vsak na to, ze clovek potrebuje skutocne aj poradit, nielen zabudnut!
15 az 18 bodov
Vies o problemoch kamaratov, ale uvedomujes si, ze ich nevies riesit. Ked niekto vyjde s problemom pred tebou von, nevies, ako sa mas spravat a ako mu pomoct. Takze - uvedom si, ze casto netreba davat kamaratom zbytocne alebo otrepane rady a ako pomoc postaci aj to, ked das druhemu priestor vyrozpravat sa!

DAJ SI TH TEST!!! KU KOMU SA HODIS

1. května 2008 v 10:52 | izzynka
→KLIK CELI CLANOK ←

Budes mit prazdninovy flirt?

8. března 2008 v 16:51 | izzynka
1. Uprimne: Jak travis prazdniny?
A)Uzivam si kultury a navsevuju muzea, hrady a zamky po cele republice.(0)
B) Nekonecny plazovy mejdan. A sbalim kazdeho, na koho si ukazu!(10)
C) Ruzne. Doma nebo na plazi - hlavne abych se bavil/a!(5)
2. S jakym umysly odjizdis na prazdniny?
A) Chozeni ven, flirtovani... Nejdriv si obhlednu teren, jestli jsou nablizku nejake vhodne objekty.(10)
B) Prote si jen chci odpocinout(0)
C) Myslim porad jen na jedno: zhave polibky a spousta sexu.(5)
3. Co myslis: Kde se o prazdninach clovek seznami s novymi lidmi?
A) Na plazi. Tam jsou vsichni dokonale uvolneni.(5)
B) Rano u hoteloveho bazenu, kdyz si rucnikem zabiram lehatko.(0)
C) Na diskotece. Tam se vzdycky hned snazim o telesny kontakt.(10)
4. Pripada ti o prazdninach jednodussi oslovit protejsek?
A) V lete nebo v zime - vzdycky se u toho poradne zapotim!(0)
B) At doma nebo na prazdninach - nevidim v tom zadny rozdil!(5)
C) Jasne! Na prazdninach odhodim vsechny zabrany a flirtuju jako o zavod!(10)
5. Veris tomu, ze prazdninova laska muze prezit leto?
A) Pokud jsou skutecne ti dva stvoreni jeden pro druheho, tak proc ne?(10)
B) Muze vydrzet,nebo taky ztroskotat - stejne jako kazda jina laska.(5)
C) Nic netrva vecne - ani laska!(0)
6. Chodis momentalne s nekym?
A) Ano. Ale trosku flirtovani je prece na prazdninach dovolena...(5)
B) Ne. Protoze uz jsem cely/a nezhaveny/a na milostne dobrodruzstvi!(10)
C) Ano. A proto si o prazdninach s nikym jinym nic nezacnu!(0)
7. Letis na prazdniny na jine typy kluku/holek nez doma?
A) Ne. Beru vsechno, co se namane(10)
B) No, na dovolene nejsem tak vybiravy/a jako doma.(0)
C) Je mi to jedno. Hlavni je, jestli je dotycny mily - potom nam to urcite klapne.(5)
8. Ktera z techto balicich frazi by mohla vyjit z tvych ust?
A) Zadna - je totiz povazuju baleni za trapnou zabavu.(0)
B) ,,Je mi horko. Muzu si sednout do tveho stinu?"(5)
C) ,,Polibky jsou reci lasky. Pojd sem a konecne si se mnou promluv."(10)
9. Lezisna plazi, tvuj idol prochazi kolem. Co ted...!?
A) Nasadim osvedceny svudny usmev a doufam, ze si me vsimne a oslovi me.(5)
B) Podrazim mu/ji nohu a pak ji/ho chytnu do naruce.(10)
C) Smula, hrozne moc se totiz stydim...(0)
0-30 bodu
Priznej, co mas vlastne proti flirtovani? Nebo jsi proste jen prilis zdrzenlivy/a jako LaFee(16) a bojis se druhe oslovit? Nech si poradit od kamaradu. A vyzkousej nektere z jejich osvedcenych flirtovacich triku. O prazdninach je beztak vsechno mnohem jednodussi. Flirtovani je zabava, vazne! V zari budes litovat, ze jsi propasl/a sanci!
35-60 bodu
Stojis na startovni care, ale na prazdninove flirtovani uplne pripraveny/a nejsi. Musis se jeste malinko rozehrat. Vtip, sarm, charisma - vlastne mas vsechno, co ke spravnemu baleni potrebujes. Vyuzij toho. Ver si, ze dokazes zlomit stejne jako Orlando Bloom (30) vsechna srdce! Potom to klapne i s tvym prazdninovym flirtem...
65-90 bodu
Jsi skutecny prebornik jako T:mo (19) z Panik. Predevsim o prazdninach to rozizdis na plny plyn. U bazenu, v cukrarne, na plazi nebo u plazoveho baru - balis proste vsude! A prazdninovy flirt pro tebe neni vubec zadny problem. Ale natlac tak na pilu! Kdyz zjistis, ze tvuj protejsek o flirtovani nema zaujem, pak ho nech v klidu.

test na lasku

1. ledna 2008 v 11:38 | monca
1. Jak dlouho byste vydrželi
s partnerem na pustém ostrově?
a) navěky
b) několik dní
c) týden
d) měsíc
A-2 body, B-3 body,
C-4 body, D-1 bod
2. Kdo z vás mívá poslední slovo?
a) vy
b) on/ona
c) různě
d) nevíte
A-2 body, B-3 body,
C-4 body, D-1 bod


3. Máte výčitky svědomí,
když s někým flirtujete?
a) ani ne
b) těžké
c) tak trochu
d) vůbec
A-3 body, B-2 body
C-4 body, D-1 bod


4. Jsou manželství, kde má každý přesně
určené kapesné. Co o tom soudíte?
a) hrůza
b) správně
c) nesmysl
d) výstřednost
A-4 body, B-1 bod
C-3 body, D-2 body


5. Umíte si představit, že se jednou
budete muset jeden o druhého starat?
a) zatím ne
b) je to přirozené
c) to si nepřipouštíte
d) ano, a rádi
A-3 body, B-4 body
C-2 body, D-1 bod


6. Myslíte, že jste si uchovali
jistou nezávislost?
a) určitě
b) jen část
c) asi ne
d) těžko říci
A-4 body, B-3 body
C-1 bod, D-2 body
7. Trávíte někdy večery mimo domov?
a) jak se vám zachce
b) vysloveně pár
c) nepřichází v úvahu
d) jen z donucení
A-1 bod, B-4 body
C-2 body, D-3 body


8. Váš partner pozval hosty
a vám nic neřekl:
a) nevadí
b) budete roztrpčeni
c) přizpůsobíte se
d) urazíte se
A-4 body, B-1 bod
C-3 body, D-2 body


9.Co soudíte o dlouhých známostech bez toho,
aby se jeden nebo druhý hnali do manželství?
a) to není láska
b) jsou rozumní
c) nevědí, co vlastně chtějí
d) vědí své
A-1 bod, B-3 body
C-2 body, D-4 body


10. Partnerskou krizi spolehlivě zažehná:
a) narození dítěte
b) koupě auta
c) cesta k moři
d) týden v posteli
A-2 body, B-1 bod
C-3 body, D-4 body


11. Jak zareagujete na přiznání svého miláčka,
že potkal bývalou ctitelku nebo nápadníka?
a) nedůvěřivě
b) nervózně
c) lhostejně
d) žárlivě
A-2 body, B-3 body
C-1 bod, D-4 body


12. Jaký vztah vám vyhovuje?
a) harmonický,ale vzrušující
b) bouřlivý, plný vzruchu
c) klidný, vyrovnaný
d) jakýkoliv, jenom ne nudný
A-4 body, B-3 body
C-1 bod, D-2 body
Spočítejte si získaný počet bodů a podívejte se na hodnocení:

HODNOCENÍ:

12 - 26 bodů: Jeden vztah vám dlouho nevydrží. Sami často, možná i podvědomě, způsobíte rozchod. Je to tím, že když partnera dobře poznáte a myslíte si, že vás už ničím nepřekvapí, začnete se nudit. Je to však poněkud sobecké. Chcete li mít s někým hezký vztah, musíte se snažit i vy. Zamysleli jste se někdy nad tím, co asi cítí ten druhý?


27 - 37 bodů: Nelze vám upřít snahu. Když už se zamilujete, děláte všechno proto, aby váš vztah byl co nejhlubší, plný něhy a porozumění. Víte, že nic člověk nedostane zadarmo, že o všechno je třeba bojovat. Jste připraveni přinášet oběti. Jsou však situace, kdy ani to nepomůže. Pozor, aby vaší obětavosti někdo nezneužíval.


38 - 48 bodů: Váš problém spočívá v tom, že jste si vytvořili ideál, a ten budete hledat jen velmi těžko. Proto se nedivte milostným neúspěchům, tomu, že přes všechnu snahu stále nemůžete nalázt toho pravého či tu pravou. S velkou pravděpodobností totiž ani neexistují, a když, tak jedině v nějakém románu nebo na filmovém plátně.

Aky darcek na Valentina?

20. října 2007 v 18:32 | monca
1. Tvoja laska sa narodila v znameni:
A) Baran, Lev, Strelec (9)
B) Rak, Ryby, Vodnar (0)
C) Blizenec, Panna, Byk (6)
D) Skorpion, Kozorozec, Vahy (3)

2. Tvoja laska travi cas najradsej:
A) v posilnovni (6)
B) v galerii, v divadle, v kine (0)
C) na diskoteke, na koncerte (9)
D) v prirode, pri knihe (3)

3. Tvoja laska je:
A) mladsi ako ty (6)
B) priblizne rovnako stary (9)
C) starsia ako ty (3)
D) ovela starsi ako ty (0)

4. Tvoja laska sa najlepsie citi:
A) v uzsej skupine ludi (6)
B) vo velkej spolocnosti (9)
C) len medzi svojimi najlepsimi kamaratmi (3)
D) sama alebo len s tymi najblizsimi, v prirode (0)

5. Na tvoju lasku sa najviac hodi hodnotenie
A) vzdy stredobod pozornosti (9)
B) osamely, umelecky typ (0)
C) stelesnena elegancia (6)
D) sportovy typ (3)

VYHODNOTENIE

0-9
Umelecky typ
Tvoja laska patri medzi umelecky zalozenych ludi, a tu su nase tipy na darcek pre nu§ Vstupenky do divadla alebo dokonca na operu ci balet, kniha o dejinach umenia, kniha basni, DVD s Pink Floyd, kniha umeleckych fotografii, originalny obraz...

12-21
Prirodny typ
Tvoja laska je typ cloveka, ktory miluje prirodne vecicky a neznasa nic umele, takze toto jej mozes podarovat - etnosperky, zaplateny kurz modelovania, vylet lodou, letny piknik na opustenej luke, vlastnorucne vyrobeny obraz, vyrezavany dreveny stojan na vonne sviecky...

24-33
Z kazdeho nieco
Tvoja laska je typ oznaceny ,,z kazdeho rozka troska", takze sa jej urcite zavdacis vyhliadkovym vyletom nad mestom, DVD s komercnym filmom, vlastnorucne nahratou kazetou s tvojim vyznanim a gratulaciou, dobrym romanom alebo trilerom, knihou o cestovani...

36-45
Spolocensky typ
Tvoja laska patri medzi spolocenskych ludi, preto si ju ziskas vopred dobre pripravenou, alebo utajenou party, na ktorej o polnoci vyskoci niekto z torty, ruzovu farbu na vlasy, farebnymi prstovymi podkolienkami, zaujimavym sperkom zo striebra...



Us5 test

22. srpna 2007 v 20:56
1. Kdo málem musel ze skupiny odejít?
a) Richie
b) Izzy
c) Jay
2. Jak se jmenuje Mikelova holka?
a) Lena
b) nemá holku
c) Joanna
3. Kolik ma Izzy celkem tetování?
a) 10
b) žádné nemá
c) 17
4. Jak se jmenovala Richieho kočka?
a) Sweethart
b) Kate
c) Killercookie
5. Kdo je ze skupiny nejstarší?
a) Jay
b) Chris
c) Mikel
6. Kolik je Chrisovi let?
a) 17
b) 18
c) 20
7. Čím by byl Jay, kdyby nebyl v US5?
a) byl by zedník
b) byl by herec
c) psal by texty písniček pro ostatní skupiny
8. Jak se jmenuje Chrisův brácha?
a) Daniel
b) má jen sestru, bráchu ne
c) Justin
9. Kolik měl Izzy vážných známostí?
a) 10 a víc
b) 6
c) 2
10.Čím je Chrisova maminka?
a) učitelkou
b) právničkou
c) prodavačkou
11. Nejlepší Richieho kamarád z US5?
a) Mikel
b) Chris
c) Izzy
12. Jak vznikla skupina US5?
a) jsou to bratři
b) z reality show Big In America
c) jsou to kamarádi ze základky
...............................................................................................................................................................................................
Teď si zkontrolujte vaše odpovědi a za každou zprávnou odpověď si započítejte 1 bod.
A nepodvádět:)))
1. a), 2. c), 3. c), 4. c), 5.a), 6. b), 7.c), 8. b), 9. c), 10 a), 11. b), 12. b)
................................................................................................................................................................................................
12 - 10 bodů
Tak ty se fakt vyznáš!
Je vidět, že se ti US5 líbí stejně jako nám a jsi jejich velkej fanoušek!
Jen tak dál!!!
9 - 5 bodů
O US5 nevíš sice úplně všechno, ale na co taky.
Máš základní informace a to bohatě stačí!
4 - 0 bodů
No, popravdě řečeno moc velký přehled nemáš, ale to nevadí.
Stačí se kouknout na náš blog!

Kolik pirata se v tobe skryva?

3. srpna 2007 v 19:12 | monča
1. Vidis, jak nekdo krade mobil. Co udelas?
A) Zpunktuju kamose a dotycneho si podame(10)
B) 158: zalarmuji policii!(5)
C) Zacnu kricet!(0)

2. Najdes penezenku s tisicovkou a obcanku uvnitr...
A) To je jasne: poslu to hned na adresu majitele!(0)
B) Co najdu, patri mne(10)
C) Penize si nejspis necham, obcanku predam policii(5)

3. Nosis rad/a ruzne ozdoby?
A) Ne, i bez nich vypadam dobre(5)
B) Jo, treba tluste retizky(10)
C) Kdyz uz, tak umelohmotne prstenky z pouti(0)

4. Zastavi te policie, protoze jsi udelal/a nejaky prestuper
A) Smula! Zaplatim pokutu(0)
B) Snazim se vyhnout pokute a nejak vtipne se vymluvim(5)
C) Nejlepsi obrana je utok. Jdu do toho!(10)

5. Na tabore mate bojovku: hon za pokladem. Kdo ho najde prvni?
A) Ja. Kdo se prida?(5)
B) Na tom nezalezi. Kdyz tak ho potom cmajznu(10)
C) Jeste jsem nikdy nic nenasel/a. Ani korunu na ulici!(0)

6. Kde nejradseji travis prazdniny?
A) More je super, ale sni nejaky ten festak neni k zahozeni(5)
B) Londyn, Pariz, Viden, Rim nebo aspon Praha!(0)
C) Neni nad relax u rybnika nebo u bazenu(10)

7. Co nejradeji delas ve volnem case?
A) To je fuk, pokud je dost akcni(10)
B) Hodne ctu nebo hraju PC hry(0)
C) Vetsinou vyrazim s partou ven(5)

8. Nekdo ti vyhrozuje nakladackou. Jak zareagujes?
A) Rychle a nenapadne se vyparim(0)
B) Debil. Reknu mu neco sprosteho a uvidim, na co se zmuze!(5)
C) Co si to dovoluje? Na mej!(10)

9. Nekdo se ti moc libi. Co ted?
A) Nejdriv hodim rec s jeji/m kamoskou/kamosem(5)
B) Co muzu ztratit? Proste ho/ji oslovim...(10)
C) Jit za ni/m? To absolutne neni muj styl!(0)

10. Pred kinem: kdo z party vybavi, na jaky film se jde?
A) Diskutujeme o tom, co davaji, a pak se domluvime(5)
B) To je jedno, jdu na cokoli(0)
C) Samozrejme ja, jsem boss!(10)

0-40bodu
NULOVY PIRAT
Milacek berlinske zoo Knut ma s punkrockem co do cineni asi stejne jako ty s piratstvnym: nic! Na semaforu sviti cervena? Na vozovku bys za zadnych okolnosti nevstoupil/a! To ale vubec nevadi. Aspon si usetris problemy se zakonem.

45-85bodu
POLOVICNI PIRAT
Volis instinktivne zlatou stredni cestu. Clovek se nemusi uplne ve vsem do puntiku ridit predpisy. Ale mel by poznat, kde jsou hranice, za ktere se uz nevyplati jit. Bud obezretny/a jako Orlando a nenech se primet k necemu, co sam/sama nechces.

90-100bodu
100%PIRAT
Zakony? Ty mas na haku! Pravidla? Ta jsou prece k tomu, aby se porusovala! Neni divu, jsi vudcem party: pro vsechny jsi absolutne cool jako Johnny! Bud ale opatrny/a, at neprestelis: nekdy totiz maji pravidla a zakony i urcity smysl!

Jsi bezva kamos/ka?

26. července 2007 v 19:25 | monča
1. Tvoje parta porada mejdan, ale tvoje rodice ti na nej zakazali jit. Jak je presvecis?
A) Nijak! Proste tam pujdu- a basta!(0)
B) Budu fnukat tak dlouhu, az me pusti!(3)
C) Budu nastvany/nastvana, ale poslechnu je!(6)

2. Tvuj kamarad/tvoje kamaradka si vylije srdicko a sveri se ti, ze je nestastne zamilovany/zamilovana. Zjistis tak, ze je tvym rivalem/tvou rivalkou v lasce. Co udelas?
A) Rostrusim o nem/o ni drby, aby nemel/a u objevu zadnou snci!(0)
B) Utesim ho/ji, ale budu se snazit dostat k idolu co nejbliz!(6)
C) Rozhodne mu/ji reknu, ze mame policeno na stejny objev.(3)

3. Na rovinu: Co opravdu nesnasis na jinych lidech?
A) Nedochvilnost(3)
B) Lhani a neuprimnost(6)
C) Silacke reci a machrovani.(0)

4. Cirou nahodou zjistis, ze si chce tvuj mladsi sourozenec nechat tajne udelat piercing. Jak zareagujes?
A) Pokusim se mu to rozmluvit!(6)
B) Nabonzuji to rodicum(0)
C) Je mi to jedno, at si dela, co chce...(3)

5. Co te momentalne najvic stve na tvoji parte?
A) Nekteri lidi maji porad blbou naladu!(0)
B) Nemuzu se na lidi z party spolehnout!(3)
C) Leze mi na nervy neustale tlachani!(6)

6. Tvoju spoluziacku sikanuju, pretoze je tlusta. Jak sa zachovas?
A) I kdyz je nemam rad/a, postavim se na jeji obranu!(6)
B) Budu ji sikanovat taky!(0)
C) Neresim to, hlavne ze daji pokoj mne.(3)

7Jsi znovu zamilovany/zamilovana. Kdo se to dozvi jako prvni?
A) Muj najlepsi kamos/moje kamoska.(3)
B) Rodice.(6)
C) Zitim nikto.(0)

8. V tvoji parte nastal problem- nekomu zmizel mobil a musel ho ukrast nekdo z vas. Podezreni padlo na tebe. Co z tim?
A) Jsem vzteky bez sebe a zklamany/zklamana! Jak sito mohou vubec myslet?(3)
B) Ujistim je o sve nevine a budu se snazit vypatrat praveho vinika!(6)
C) HM, kdyz si mysli, ze jsem to byl/a ja...(0)

9. Vyrazite v peti lidech na vikend na chatu, ale v mistnosti jsou jenom 4 postele. Jak to vyresite?
A) Losneme si,kdo bude muset spat ve spacaku na zemi(0).
B) Jsem pripraven/a se slozit kamkoliv.(6)
C) Postele srazime k sobe a vmestime se na ne.(3)
10. Pujcil/a jsi kamosovi/kamosce MP3 prehravac. Kdyz ti ho vrati, nefunguje. Co udelas?
A) To je jasny, kamos/ka ho bude muset nechat opravit.(3)
B) Rodice mi koupi novy.(6)
C) Uz s nim/s ni nebudu kamaradit!(0)

11. O prestavce se bavis se spoluzakama a dojde i na tema laska. Pustis taky neco ze sveho soukromi?
A) Vzadem pripade, takove veci probiram jen s nejlepsi/m kamoskou/kamosem!(0)
B) Zavedu rec na jine tema!(3)
C) Klidne jim neco reknu!(6)

12. Trapas! Jsi ve skole na zachode a zjistis, ze tam chybi papir. Co ted?
A) Honem si obleknu kalhoty a prebehnu do kabinky vedle.(6)
B) Zavolam mobilem kamose/kamosku, jestli by neprisel/neprisla a nepodal/a mi papir.(0)
C) Nastesti s sebou nosim papirove kapesniky.(3)
0-30bodu
Kdyz ti dnes nekdo sveri tajemstvi, zitra o nem vi cela skola. Kdyz ti nekdo ublizi, pri nejblizsi prilezitosti mu to vratis i s uroky! Jsi vsechno ostatni, jenom ne kamarad/ka, na ktereho/ na kterou je spoleh! Myslis jenom na sebe a na to, z ceho bys mnel/a nejaky uzitek. Nediv se, ze hodne casu travis o samote spis nez nekdo v parte. V opravdovem pratelstvi nejde jenom brat, ale musis v nem i davat. Az tohle pochopis, budes mit kolem sebe i spravne kamarady. Nepovysuj se, naopak je ber takove, jaci jsou.
33-51odu
Akce, dobrodruzstvi,vecirky- to je tvoje! A kamosi jsou tu prece od toho, aby tohle vsechno prozivali s tebou. Mas povest parice k neutralni, ale to je asi tak vsechno. Tvuj zivot je jeden velky kolotoc, a to, co neodpovida tve predctave zabavy, je nuda. Problemy i starosti ostatnych beres na lehkou vahu, tak se nediv, ze te maji za povrchni postavicku, s kterou bajecne zapari, ale kdyz jim je ouvej, jdou se vypovidat nekomu jinemu. Myslis si, ze jsi dobry kamos/dobra kamoska, ale umis druhym naslouchat?
54-74bodu
To, ze hrajes v parte prvni housle, vis nejlip sam/sama. A presto jsi bezva kamos/ka, na ktereho/na kterou se mohou ostatni spolehnout. Kdyz nekdo potrebuje pomoc, jsi tu pro nej. a kdyz nekoho neco trapi, dokazes ho vyslechnout a snazis se ho pochopit. Ostatni ti bezmezne veri a vedi, ze jejich tajemstvy je u tebe v bezpeci. Presto dej pozor! Nekoho by mohlo napadnout te pro tvou dobrotu vyuzivat. Proto by sis mel/a vyzkouset, jestli i ty muzes svym kamosum/kamoskam sverit cokoliv.


FUN KVIZ(Tokio Hotel)

13. července 2007 v 14:39 | monča
1. Jak se jmenuje Gustav celym jmenem?
A) Gustav Klaus Wolfgang schafer
B) Gustav Bernhard Kevin Schafer
C) Gustav Benediktus

2. Jak se jemenuje film, ve kterem dvojcata Bill a Tom ve svych 6letech hrala?
A) Den nezavislosti
B) Blazen do tebe
C) Neco na te Mary je

3. Jak Bill zkracuje svoje jmeno?
A) B. Kay
B) B. Jay
C) B. Hej

4. Kdo se libi vsem Tokio klukum?
A) Mariah Carey
B) Madonna
C) Olsenky

5. Jak se jmenovala skupina Tokio Hotel na zacatku?
A) Angelish
B) Heavenly
C) Devilish

6. Jaka zviratka maji doma vsichni clenove?
A) zelvu a zlatou rybicku
B) psa a kocku
C) prase a kravu

7. Jak dlouho uz existuji Tokio Hotel?
A) 6let
B) 6 mesicu
C) 6 tydnu

8. Ocen Gustav, Georg, Bill a Tom sni?
A) Vystupovat na Oktoberfestu v Nemecku
B) Mit koncert v New Yorku
C) Mit koncert v Tokiu

9. Jake kapesne dostavaji Tom a Bill?
A) 1 euro
B) 50euro
C) 1000euro

10. Jake je oblibene album Gustava?
A) Nena
B) Green day
C) Krokodylek Schnappi

11. Kdo je Tomuv oblibeny raper?
A) Sido
B) Bushido
C) Samy Deluxe

12. Ktery z Tokiaku je tajny sprejer?
A) Georg
B) Gustav
C) Tom

13. Jak vypada Billovo nejnovejsi tetovani?
A) hvezda
B) srdce
C) kotva

14. V kterem znameni se narodil Georg?
A) blizenec
B) stir
C) beran

15. Kterou pisen z alba ,,Schrei" napisal Bill sam?
A) Schrei
B) Rette mich
C) Unendlichkeit

16. Co jedi kluci temer kazdy den?
A) pizzu
B) neco z mekace
C) cinu

17. Jaky mobil ma Bill?
A) Sidekick II
B) Nokia 5110
C) siemens M35

18. Kdo je ve skupine nejvyssi?
A) Bill
B) Tom
C) Georg

19. Kde se Georg naucil hrat na basovku?
A) od Toma
B) v hudebni skole
C) od sveho ucitele ve skole

20. V jakem mete jsou Tokio Hotel nejradsi?
A) Hamburk
B) Mnichov
C) Magdeburk

21. Ktereho zpevaka/zpevacku ma Bill najradsi?
A) 50 centa
B) Nenu
C) Karla Gotta


A B C
1. 10 0 0
2. 0 10 0
3. 10 0 0
4 . 0 0 5
5 . 0 0 5
6 . 0 10 0
7 . 5 0 0
8 . 0 0 5
9 . 0 10 0
10. 0 10 0
11 . 0 0 5
12 . 0 0 10
13 . 10 0 0
14 . 0 0 5
15 . 0 0 10
16 . 0 5 0
17 . 10 0 0
18 . 10 0 0
19 . 0 10 0
20 . 5 0 0
21 . 0 5 0


VYHODNOTENI

0-50
Tokio Hotel jsou ti ukradeni
Ne ze by ses o Tokio Hotel nezajimal(a)- ale opravdovy prehled rozhodne nemas. Dobre ze sis test udelal/a. Ted ses aspon neco o TH dozvedel/a!


55-105
Tokio Hotel znas dost dobre
Jsi na te nejlepsi ceste stat se superfanouskem TH. Ale zatim jen na ceste. Sezen si vzdy nejnovsi informace o Billovi, Tomovi, Gustavovi a Georgovi a vsichni ti budou zavidet. Tim si muzes byt jista/y!


110-165
Tokio Hotel profik
Jsi opravdovi profik! Maxifanousek TH. Opravdu vis vsechno o klucich z Magdeburku. I kdyby Bill a Tom jeli na vylet do Ciny, okamzite se to k tobe dostane. Vetsina fanousku ti zavidi! Zrejme ctes pravidelne Bravo!

Co budes robit cez prazdniny?

11. července 2007 v 13:41 | monča
1. Stravis toto leto opät na dovolenke so svojimi rodicmi?
A) Zial, je to tak a nic s tym nemozem urobit, hoci by som ovela radsej isiel/isla niekam s vlastnou partiou...
N)Slovo ,,dovolenka" nepoznam, zase budem cele prazdniny doma...

2. Tvoja partia ta oslovila, ci s nimi pojdes splavovat divoku rieku. Pojdes?
A) Jasne! Konecne nejaka akcia, ktora ma nebude nudit! Uz aj si balim veci!
N)Hm... neviem... Moze to byt sice vzrusenie, ale nie je to az prilis nebezpecne...? Tak radsej nie!

3. Vsetci tvoji kamosi a kamosky su prec a tvoje okolie je vymrete, len ty trcis doma! Rezignujes a prazdniny tym pre teba skoncili?
A) Jasne, co asi tak mam sam/sama vymysliet? Zase mi neostava nic ine, len vegetit cele dni pred telkou...
N)Nuda si nemozem pripustit k telu, nieco predca vymyslim, aj ked sam/sama!

4. Uz sa ti podarilo toto leto spalit sa na slnku?
A) Viackrat, ale moja pokozka je uz v pohode a pekne hneda...
N) Nie, este som skoro ani nebol/a vonku...

5. Nadvezujes na dovolenke rychlo nove kontakty?
A) Nie iba na dovolenke, ale tam je to esterychlejsie!
N) Ani nie, som skor plachy/a a uzavretejsi typ cloveka...

6. Vyuzivas prazdniny na to, aby si spolu s pariou zrealizoval/a niektore dobre vecicky, napriklad zalozenie kapely, zriadenie vlastnej stranky...
A) Jasne! Presne na to sme cely rok cakali!
N) No urcite! Prazdniny su na oddych a nie aby som aj cez ne makal/a!

7. Este ani poriadne nelezis pri vode a uz po tebe pokukuju chalani- baby z vedlajsej deky. Zaflirtujes si s nimi?
A) Jasne! Zda sa, ze si dnes riadne uzijem!
N) To neprichadza do uvahy! Asi si myslia, ze im kazdy naleti, ale ja nie som z tych!

8. Hned na zaciatku prazdnin ta pozve tvoj/a zatial len ,,internetovy/a" kamos- kamoska z cudziny k sebe na prazdniny. Pojdes?
A)Okamzite si najdem brigadu, zarobim si prachy a idem!
N) Nie, ved cez prazdniny bude aj doma super, a to si nemozem nechat ujst!

9. Zvoni, posledna hodina skoly sa skoncila. Mas uz presne plany na prazdniny?
A)Samozrejme, ved nad tym rozmyslam uz mesiace!
N) Nie, rozhodujem sa spontanne, to dna na den. Je to ovela krajsie...
10. Venujes sa pocas prazdnin skupinovym sportom?
A) Tak casto, ako sa len da! Hlavne, ked je to vonku a vsetci maju timoveho ducha!
N) Nikdy! Ked nieco namam rad/rada, tak je to sport a kopa ludi pri nom!

11. Den travit pri vode, vecer na super diskoteke... Vyzera takto tvojich nasledujucich osem tyzdnov?
A) Keby bolo len po mojom, vyzeralo by tak nasledujucich 8 rokov a nie iba tyzdnov!
N) Nie, byt neustale medzi ludmi by mi po case zacalo strasne liezt na nervy...

12. Pises si denik?
A) Kazdy den napisem aspon par riadkov...
N) Naco? Je to len strata casu...

13. Prazdniny na konskej farme- patri to k tvojim snom?
A) Ano a urcite take raz zazijem!
N) Pomoc! Prilis vela zvierat, prace a akcie!

14. Uz si bol/a niekedy pocas prazdnin mimo domu len so svojou partiou?
A) Jasne a uzili sme si to!
N) Nie, este nikdy...

15. Vasi ti zmenili prazdninove plany. Namieto zabavy s partiou sa ide k pribuznym! Mas z toho nervy?
A) Totalne ma to vytocilo! Prazdniny su v kybli, bude to peklo!
N) Bude to sice tvrde, ale nenecham si nikym a nicim pokazit naladu!

VYHODNOTENIE
0-6xANO
Patris k typickym ,,domasedom". co pre teba prazdniny znamenaju? Konecne sa mozem do sytosti vyspat, vypnut, oddychnut si a hlavne- nic nerobit! to, co je pre inaych nuda, je pre teba nieco fantasticke. Nasledujuce tyzdne ta nema nikto sancu odtiahnut od playstation, pocitaca, televizora, nestiahnu ta z gauca ci hojdacej siete! A vobec ti neprekaza, ze si sam/sama. Citis sa uzasne, aj ked prichadzas o mnozstvo zabavy, pretoze nevyjdes von a nestretavas sa s ostatnymi!

7-10xANO
Si doslova ,,vychutnavas" prazdnin a je to uplne jedno, ci si na ostrove diskotek, s tvojoupartiu na kupku, alebo lezis pri tvojej oblubenej knihe na deke v zahrade. Jednoducho- vychutnavas si volny cas. V kazdej situacii vies, co si pocat, a to ti nejde len o vychytene ,,nezabudnutelne dobrodruzstvy". A do skoly sa po prazdninach vratis s tym, ze si plny- plna zazitkov!

11-15xANO
Patris medzi typy, ktore sa nazyvaju ,,dobrodruh". Len co sa ozve posledne skolske zvonenie, zacina jednoducho negy dobrodruzstvo, ktore sa ti skonci az v noci 31. augusta. Okolo teba sa cez cele 2 mesiace bude stale nieco diat, lebo ty to budes vyhladavat. Najhorsie pre teba by bolo ostat co len jeden den v posteli. Tato katastrofa sa ti vsak nikdy nemoze prihodit!



 
 

Reklama